PUBLICITAT

Enxampat amb tabac de contraban valorat en 12.000 euros

EL PERIÒDIC
TORREFARRERA

Periodic
Els paquets de tabac. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar aquest dimarts 2.970 paquets de tabac de contraban valorats en 11.919 euros a un veí de la Seu d'Urgell. La intervenció es va produir quan els agents que realitzaven tasques de vigilància fiscal al terme municipal de Torrefarrera van sospitar d'un Volkswagen Golf amb matrícula espanyola.

La inspecció al vehicle va permetre trobar 2.970 paquets de tabac en caixes amagades als seients de darrere i al maleter. L'infractor va ser identificat com a D. J. G. B., de 24 anys i amb domicili a la Seu d'Urgell. La Guàrdia Civil va informar ahir que aquest jove ja va ser denunciat pel mateix motiu el passat 13 de març, quan se li va decomissar 3.500 paquets de tabac de contraban valorat en 13.825 euros.

Per tot plegat, els agents van aixecar acta de decomís de contraban i tant la mercaderia com el vehicle van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

L'operació és produeix dies després que efectius de la Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell i de l'Oficina d'Anàlisi i Investigació Fiscal de Duana de la Farga de Moles (Alt Urgell) hagin desarticulat dos grups organitzats dedicats al contraban de tabac amb la detenció de 16 persones per suposats delictes de contraban i pertinença a grup criminal. Durant les actuacions es va intervenir 11.250 paquets de tabac ros de contraban procedent d'Andorra, valorats en 49.437.50 euros. El tabac era introduït il·legalment a l'Estat espanyol des d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT