PUBLICITAT

Neteja profunda al FC Andorra, incloent Ilde Lima

  • Justo Ruiz afirma que és «una decisió tècnica que tindrà enrenou, però això és fútbol»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lima, abans d'un entrenament al camp d'Aixovall, amb la selecció Foto: TONY LARA

Semblava intocable però ahir Ildefons Lima, internacional amb la selecció absoluta, el jugador en actiu amb més potencial de tot el Principat, va rebre ahir una trucada per part de Chato Marín per comunicar-li que el cos tècnic del FC Andorra, amb Justo Ruiz i Lucendo, no compta amb ell per a la pròxima temporada en Segona Catalana. «És una decisió tècnica que tindrà enrenou», va assegurar ahir Ruiz, «però això és fútbol». Per la seva part, el jugador no entenia la decisió: «No trobo cap raó, estic sorprès i no m'ho esperava, jo volia ajudar l'Andorra, però veig que no em deixaran». No serà Lima l'únic en sortir de l'equip: altres deu jugadors ja saben que han de buscar equip.

Justo Ruiz ahir explicava la decisió de no comptar amb Lima per a la Segona Catalana: «Sé que és una decisió que sorprèn, però no se li ha de donar més voltes. Serà un enrenou uns dies, però això és futbol. Ilde és, futbolísticament, d'altra categoria, això és indubtable, però nosaltres considerem que acceptem el repte de voler pujar a Primera i no volem ficar més pressió en el vestidor que la que Lucendo o jo posem. Ilde té molt pes i molt caràcter».

«Estic decebut», va afirmar Lima per la seva part, sense poder assimilar encara la decisió. A més, al jugador li va molestar les maneres, ja que considerava que era el tècnic qui hauria d'haver parlat amb ell, i no Chato Marín. Després, el tècnic va intentar quedar amb Lima, però aquest ja es va negar. «La situació no és aquesta, ho trobo trist, perquè això no és el Barcelona, sinó que som quatre amics que ens deixem la salut per l'Andorra, i rebre això no està bé», va insistir l'internacional.

NETEJA PROFUNDA: 11 BAIXES / Fins a 11 són les baixes que de moment ha confirmat el FC Andorra per a la pròxima temporada: a més de la d'Ilde Lima, s'inclouen les de Manolo Jiménez, Òscar Sonejee, Xavi Andorrà, Víctor Bueno, Cristopher Pousa, Txus Rubio, Marc Ferré i els porters Germán i Andrés, a més d'Àlex Somoza, que penja les botes. «Considerem que aquesta neteja és necessària i per això la fem; el temps ens posarà en el nostre lloc», va dir Ruiz, que vol que l'equip «no entri en estat de comoditat, sinó que hi hagi competència». El cos tècnic desitja que continuïn Ludo, Ayala, Juli Sánchez, Sebas, Moi, Gil, Leo i Peppe.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT