PUBLICITAT

Febre pel mite de la 'Quebrantahuesos'

  • Clubs com el de Triatló Anyós Park o l'Agrupació Ciclista disputen el pròxim dissabte la marxa cicloturista amb més renom
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jordi Olcina, exjugador de bàsquet, repetirà a la ?Quebrantahuesos' Foto: O. M.

La marxa cicloturista ‘Quebrantahuesos' que es disputa el pròxim dissabte a Sabiñánigo, és el mite del ciclista aficionat, aquell que surt els caps de setmana amb els amics o el seu club i que si troba unes hores entre setmana per perfilar la posada a punt, ja en fa prou. En aquesta edició, seran uns quants els representants andorrans, i particularment el Club Triatló AnyósPark en tindrà una bona colla amb 16 corredors.

Alex Gasull, Alfonso Torreño, Jordi Cerro, César Marquina, Robert Buil, Marc Novell, Esteve Flores, Ian Ubach, Tommy Castellet, Josep Estruga, Xavi Sentís, Juan Saludes, Albert Salvador, Jordi Gajas, Manel Cerqueda i Pere Marquina formen l'equip d'Anyós que ja demà serà a la localitat d'Osca per intentar superar el millor possible els ports de Somport, Marie Blanque, Portalet i Hoz de Jaca. 205km i un desnivell acumulat de gairebé 4.000 metres i, el que és més important, entre altres 8.000 corredors –3.000 més disputen la paral·lela de la Treparriscos, més curta–, que fan d'aquesta cita una de les més destacades del calendari cicloturista.

Però no seran aquests triatletes els únics, perquè Andorra en tindrà d'altres corredors, com ara alguns de l'Agrupació Ciclista Andorrana –Pau Iglesias, Vicenç Jorge o Òscar Cúria...– o fins i tot l'exjugador de bàsquet Jordi Olcina, que en aquesta ocasió repetirà per intentar millorar les 9h 42min 52s de 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT