PUBLICITAT

El 'De copes' al centre històric guanya 30 comerciants

  • Hi haurà música, promocions i una desfilada de models
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les activitats del ?De copes' de l'any passat. Foto: ÀLEX LARA

La tercera edició de la nit De copes al Centre Històric d'Andorra la Vella, que se celebrarà demà, comptarà amb la participació de fins a 70 comerços, una xifra que segons va destacar el president de l'Associació de Comerciants, Miquel Canturri, significa un augment de 30 comerços més en relació a la primera edició de l'any passat. Això vol dir «que la iniciativa és bona» i que els comerços treballen i fan publicitat del seu establiment aquell dia, va assegurar Canturri. Els bons resultats de les diferents edicions del De copes també han aportat un augment d'associats: 20 comerços més s'han donat d'alta a l'associació, va explicar Mar Garcia, secretària del col·lectiu, que també ho ha atribuït a la «bona feina que s'està fent».

Tot i això, des de l'associació consideren que encara no n'hi ha prou, que malgrat el degoteig en els darrers temps d'obertura de comerços a la zona, al Centre Històric encara li falta fer una passa més: «tenir algunes grans ensenyes comercials que ens farien créixer com a lloc comercial de referència», va dir Canturri. Va assegurar a l'ANA que hi treballen, però que «costa perquè Andorra és petit i les grans marques comercials busquen el centre neuràlgic que s'ha desplaçat cap a la zona del carrer Unió», des de la Rotonda fins a Vivand.

Pel que fa al De copes, la setantena de comerços oferiran menús especials, promocions, descomptes i sortejos. A més hi haurà actuacions al carrer entre les quals una desfilada en què hi participen fins a nou botigues de moda, dues masterclass, música en directe al carrer i la participació de dj en diferents punts, a més d'una xocolatada final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT