PUBLICITAT

Propostes al Comapedrosa per captar públic més familiar

  • El comú proposa una acampada nocturna al Pla de l'Estany
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Excursionistes al refugi del Comapedrosa. Foto: ÀLEX LARA

El Comú de la Massana intensifica aquest estiu les accions per donar a conèixer el Parc Natural del Comapedrosa. Es tracta de propostes educatives però molt lúdiques adreçades sobretot al públic familiar, perquè els infants, amb la complicitat dels seus pares, descobreixin el seu entorn natural.

Una de les propostes més atractives per als nens serà la sortida Explora, observa i descobreix les Valls del Comapedrosa, una excursió amb bioguia per conèixer la flora, la fauna i les seves curiositats, que es farà del 18 al 20 de juliol, preveient una acampada nocturna al Pla de l'Estany. Aquesta activitat s'adreça amb famílies i fills de sis anys o més.

D'altra banda, també hi ha tres propostes educatives, que cadascú pot realitzar al seu ritme: el Diari de l'explorador, la Georecerca al Circuit interpretatiu i la Georecerca als estanys del Parc Natural. Aquestes activitats de geocerca s'inclouran dins l'entorn internacional del Geocaching, de manera que totes les persones aficionades a aquest joc també poden conèixer les noves propostes de tresors a la web geocaching.com.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT