PUBLICITAT

Andorra Telecom vol aconseguir que totes les empreses facin ús dels seus gestors

  • Un 25% no utilitza el servei gratuït per «desconeixement»
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Equip de gestors d'empresa d'Andorra Telecom Foto: TONY LARA

Andorra Telecom engega una campanya publicitària per tal de que totes les empreses del país coneguin el seu departament de gestors d'empresa, que, tal i com va explicar ahir el seu director de màrqueting, Carles Casadevall, s'ha multiplicat per tres en deu anys i ja el componen una desena de persones.

Casadevall va explicar que a Andorra hi ha unes 4.000 empreses, entre 210 i 250 grans empreses utilitzen els serveis dels gestors, com també ho fan unes 2.500 petites i mitjanes empreses. Segons el director de màrqueting, el 25% restant no utilitza aquest servei gratuït perquè el desconeix.

Així doncs, Andorra Telecom iniciarà una campanya demà amb anuncis publicitaris que ha realitzat amb la col·laboraració d'empreses del país, com la Fundació Privada Tutelar o Calçats Albert, per donar a conèixer el servei.

Entre les demandes més habituals als gestors, Casadevall va destacar l'assessorament en les factures de telefonia mòbil i accés a Internet, pel que fa a les petites i mitjanes empreses, i dubtes relacionats amb els allotjaments, servidors i pàgines web pel que fa a empreses més grans o relacionades amb el món de la tecnologia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT