PUBLICITAT

Encamp s'abona a l''electrolatino' i l''electrodance' per Sant Joan

  • La Comissió de Festes posa en marxa l'Encamp de Tapes
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Laza i Arnó presenten les activitats i concerts, ahir a Encamp Foto: ANA / G. L. T.

El Comú d»Encamp segueix apostant per l'electrolatino i l'electrodance. Després de tres anys portant a la parròquia a alguns referents d'aquest estil, aquest any el plat fort de la Festa del Poble, que començarà el proper 20 de juny i enllaçarà amb la revetlla de Sant Joan, serà un concert amb cinc reconeguts artistes d'aquest gènere. La cap del Departament de Cultura, Helena Laza, va destacar ahir que «és un format que funciona molt bé», ja que «no podem obviar que hi ha aquest tipus de públic». L'objectiu del Comú d'Encamp, doncs, és oferir aquest tipus de concerts per «complementar» l'oferta musical d'altres parròquies. Tot plegat s'ha donat a conèixer ahir en una roda de premsa de presentació de les activitats festives de les properes setmanes a la parròquia.

Encamp vol seguir sent el referent dels amants de l'electrolatino i l'electrodance al país. El comú considera que el resultat dels darrers tres anys, en què les diferents festes de la parròquia han comptat amb la presència d'alguns importants representants d'aquest gènere, ha estat positiu. Laza va destacar que «ens hem trobat que és un format que està funcionant, l'any passat vem apostar pel concert de Juan Magan i va superar les nostres expectatives». En aquest sentit, va remarcar que «no podem obviar que hi ha aquest públic, i que funciona».

El comú, doncs, vol «aprofitar aquest tipus de públic per donar aquesta oferta musical, ja que entenem que a d'altres parròquies ja es proposen altres formats de concert i és una complementarietat que pot ajudar a que tots els públics puguin tenir el seu espai». Laza va remarcat que, de cara a properes celebracions, s'aniran adaptant al que el jovent del poble els vagi recomanant. Tot i això, «la idea és aprofitar aquest tipus de públic, perquè entenem que hi ha moltes altres ofertes al Principat i que la diversitat sempre és bona».

Actuacions / Aquest any, aquest gènere serà el protagonista de la nit més forta de la Festa del Poble, la del 23 de juny, que coincidirà amb la revetlla de Sant Joan. El Prat Gran acollirà, al llarg de la nit, les actuacions d'Elena Gheorghe, R.I.O., Romántico Latino, Charly Rodríguez i Dr.Bellido. A banda d'aquest concert, la Festa del Poble comptarà amb activitats per a tots els públics, com ara havaneres amb Els Pescadors de l'Escala, un duo de violí i viola a càrrec de l'ONCA, una actuació de l'Esbart Sant Romà, cercaviles, balls de nit, batucades, festes infantils i els tradicionals sopars de solters i solteres i l'interparroquial, en què es donaran cita les diferents comissions de festes del país.

D'altra banda, la Comissió de Festes ha posat en marxa l'Encamp de Tapes, una iniciativa que, tal com va destacar el cap d'Àrea de Museus i Tradicions, Àlex Arnó, vol «potenciar els negocis del poble, en la línia que estan seguint els comerciants». Durant aquests dies de festa, qui ho vulgui podrà anar a fins a 21 bars, on li oferiran un quinto i una tapa per dos euros. A cada bar li posaran un segell en un passaport i quan finalitzi el recorregut, podrà optar a un sorteig d'un val de 100 euros per gaudir d'un sopar en un restaurant. Arnó va destacar que «no està pensat només per al jovent, ja que no és un correbar». És «una manera de donar a conèixer tots els bars de la parròquia, i que la gent es mogui una mica per tot arreu», ja que molts cops «ens trobem que hi ha establiments que ni coneixem».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT