PUBLICITAT

L'FC Santa Coloma tanca el fitxatge de Cristian Martínez

  • L'ex del Lusitans es compromet per jugar la Champions League i la Lliga 2014-2015
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cristian -al centre- i Joel -a l'esquerra- en l'etapa junts a l'FC Andorra. Foto: ÀLEX LARA

L'FC Santa Coloma va anunciar ahir un nou fitxatge: Cristian Martínez. El ja exjugador del Lusitans s'ha compromès amb el campió andorrà per disputar la Champions League aquest estiu, però també per seguir vinculat a l'entitat colomenca la pròxima temporada.

Richard Imbernón disposa així d'un tercer fitxatge de màxim luxe dins les possibilitats de la Lliga Nacional, a més dels ja tancats la setmana passada d'Ildefons Lima i el davanter del Balaguer Iban Parra, autor de l'1-2 a Aixovall en l'última jornada de la Primera Divisió Catalana que va condemnar l'Andorra al descens. Lima i Parra, però, tan sols estan fitxats per jugar la màxima competició europea de clubs; Cristian signa fins el juny de l'any vinent: «És una incorporació ideal per a la nostra manera de jugar», assenyala el tècnic de l'FC Santa Coloma, principal responsable de l'arribada de l'internacional tricolor i amb el qual va coincidir en la seva etapa a l'FC Andorra juntament amb Javi Sánchez, Toscano, Marc Pujol o Joel Martínez.

La idea inicial del club colomenc era incorporar-lo a l'agost, però segons Imbernón això hauria suposat un perill alhora de fitxar-lo: «És un jugador cotitzat i amb moltes ofertes, no ens podíem permetre el luxe d'esperar. També és cert que és un jugador que pot millorar el que ja tenim i ens anirà molt bé a la Champions». Qui finalment ha estat descartat és Anás El-Morabet, jugador del Llagostera cedit a l'Hellin que va estar a prova fa dues setmanes: «Ell no millora el que tenim», va admetre un Imbernón que continua buscant un migcampista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT