PUBLICITAT

Plusmarques de Vílchez en perxa i de Sebastian en els 100 lliures

  • Marcos Sanza debuta en la mitja Marató Ciudad de Burgos amb un triomf incontestable
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El pròxim 23 de juny serà el Día Olímpic i el Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha organitzat per a aquest cap de setmana una agenda esportiva de fins a deu esports. Un d'ells ha estat l'atletisme, que va celebrar ahir el Festival i d'aquí va sorgir una nova plusmarca nacional absoluta.

Va ser la d'Estefania Sebastián en la prova reina, els 100 metres lliures femenins, en la qual la velocista del CE Sant Julià va aturar el crono en 12,42s després d'un colze a colze amb Clàudia Guri, a la qual va superar per més d'un segon. Sebastián va superar en onze centèsimes l'antic rècord que ostentava ella mateixa des de la setmana passada, quan va superar els 12,57s que mantenia Montse Pujol des de juliol del 2008. El Festival va deixar una altra plusmarca, aquesta més anecdòtica en ser de pilota i en la categoria benjamina; Lander Teixeira va fer un llançament de 28,4 metres que superen els 26,49 fet per Josep Tizón al 2007.

Si Sebastián rebaixava la plusmarca en els 100 lliures femenins, Vílchez ho va fer en perxa. El corredor del Club d'Atletisme Valls d'Andorra afrontava ahir el Campionat del Mediterrani sub-23 a Aubagne (Francia) i va fer un salt de 4,82 metres, dos centímetres més que l'antic que mantenia ell mateix des de feia tot just un any.

D'altra banda, ahir es va celebrar la Mitja Marató Ciutat de Burgos que va tenir a Marcos Sanza per primera vegada en la línia de sortida. El fondista del CAVA va acabar primer amb una marca d'1h 8min en una carrera amb gairebé 700 participants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT