El filial del BCA s'imposa al Salt i es proclama campió

MARTORELL

La plantilla del River MoraBanc B, ahir amb el títol de campions. Foto: EL PERIÒDIC

El filial del River Andorra MoraBanc va posar ahir el punt i final a una temporada de somni per al club amb la millor cirereta del pastís: proclamant-se campió de la Copa Catalunya.

El conjunt que dirigeix David Eudal es va imposar en la final contra el Salt, per un ajustadíssim 76-75. Tots dos equips ja s'havien guanyat la setmana passada el dret a jugar la pròxima campanya en la Lliga EBA i ahir tan sols tenien com a incentiu el prestigi de fer-ho com a campions, com així va ser.

El partit va ser de màxima igualtat al llarg dels 40 minuts, tot i que també és cert que l'equip andorrà va estar pràcticament en tot moment per davant en el marcador. Les distàncies sempre van ser curtes, amb un màxim avantatge de nou punts en l'equador del segon quart (34-25) però suficients per derrotar al Salt. El domini sota la pintura amb Sergi Marín i Rafa Casals va ser decisiu, com també l'aportació anotadora de Cinto Gabriel (18 punts), Xavi Galera (13) i Oriol Fernández (11).

En el partit de consolació, el JAC Sants va vèncer l'equip organitzador de la fase final de play-off d'ascens, el Martorell, per 73.72.