PUBLICITAT

165 pedalades

  • Infants, joves i algun expert sense ganes de cansar-se es congreguen a Sant Julià per gaudir de la setena i última edició de la Bicicletada
C.G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
L'arribada Participants arriben a la meta, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

No calia ahir una gran preparació física ni mental. Es tractava de reivindicar més que de provar-se personalment sobre dues rodes. Amb aquesta intenció van acudir ahir a Sant Julià 165 persones, des de famílies a professionals de la bicicleta amb poques ganes de dedicar el matí de diumenge a fer grans ascensions. Hi havia recorreguts al gust de tothom, el temps va acompanyar i a la meta esperava un esmorzar, música i alguna sorpresa.

"L'he trobat molt fàcil, amb menys de cinc minuts ja l'havia acabat", va explicar orgullós el Marc Carreras. La seva germana petita, l'Anna, havia tingut algun problema més, "a la pujada he hagut de baixar de la bici perquè he provat totes les marxes i no m'anaven bé". Amb entrebancs o sense, els dos germans van assegurar haver passat una bona estona.

La Raquel Vallès va fer el trajecte amb el seu fill. És la quarta vegada que va a la Bicicletada, "és una llàstima que el recorregut sigui tan curt, els infants gaudirien més si poguessin estar més estona sobre la bici", va afirmar. Vallès també va lamentar que amb l'edició d'ahir es posés punt i final a l'esdeveniment, després de set edicions, cadascuna a una parròquia diferent.

Anna Vilaplana, la responsable d'Andorra Sostenible, va confirmar que l'any vinent no es farà l'acte, tot i que "seguirem celebrant la setmana europea de la mobilitat", va confirmar. Caldrà veure amb quina fórmula, i si se seguirà potenciant la bicicleta com s'ha fet fins ara.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT