PUBLICITAT

El MoraBanc Andorra presenta la documentació i paga les quotes

  • El club andorrà serà corfirmat com a equip de la Liga Endesa al juliol en assemblea general
  • Perd el primer partit per una maneta i el desgast físic passa factura en el segon: 10-1
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

ja es pot dir que el BC MoraBanc Andorra és equip de l'ACB. L'entitat tricolor va entregar ahir la documentació i va abonar les quantitats necessàries per formalitzar la seva inscripció en la millor lliga d'Europa.

El propi president, Gorka Aixàs, i el director general, Francesc Solana, es van desplaçar a Madrid per tramitar-ho tot in situ a l'Associació de Clubs. Entre la documentació presentada hi havia el projecte del Poliesportiu d'Andorra que garanteix els 5.000 espectadors, com també l'auditoria de comptes, l'estructura professonal en les diferents àrees i la composició de l'òrgan d'administració d'una entitat que es presenta ja com una societat anònima.

Així mateix, s'ha fet efectiu el pagament de la quota d'entrada, la de participació en el valor patrimonial de l'ACB i el fons de Regulació d'ascensos i descensos. Més de quatre milions, en total, però la factura ja queda saldada: «Ara cal esperar però en principi tot està correcte», va detallar Aixàs, qui va aprofitar l'ocasió per intercanviar unes paraules amb Francisco Roca, president executiu de l'ACB: «S'ha mostrat encantat de tenir Andorra a l'ACB. Tenien ganes de que algun equip pugès».

Ja només queda un parell de passes més perquè el MoraBanc Andorra sigui oficialment equip de la Lliga Endesa. S'ha d'examinar més a fons la documentació i si fos necessari, el club tindria quinze dies per completar-la. Una vegada tot estigui a punt, cal esperar a l'assemblea general de juliol perquè tot sigui oficial. Però amb el pagament ja efectuat, l'ascens es pot donar per fet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT