La selecció es troba amb una Catalunya massa superior

SOLSONA / TORREFARRERA

El segon duel entre Andorra i Catalunya, dijous a Torrefarrera. Foto: EL PERIÒDIC

La selecció va afrontar dimecres i dijous dos partits amistosos de preparació per a la pròxima cita internacional oficial, que com cada any serà al gener o al febrer del 2015.

El rival va ser Catalunya, que va demostrar estar molt per sobre de la tricolor i amb capacitat per estar entre les millors del món, amb jugadors de classe mundial com ara Fernandao, Jordi torras o Javi Rodríguez.

En el primer partit, a Torrefarrera, el combinat de Xavier de la Rosa va caure per 0-5 (0-2 al descans) amb gols de Fernandao, Sepe, Segura, Albadalejo i Marc Torrà.

Dijous, a Torrefarrera, el desgast físic del primer partit va passar factura i aquesta vegada la derrota va ser per 10-1 (6-0 al descans), amb Nacho Llamas com a autor del gol andorrà.

La selecció femenina de Luís Marimón també va tenir amistós contra Catalunya, dijous a torrefarrera, amb la qual va perdre per un clar 7-1. Tere Morató va ser l'autora del gol andorrà, al minut 30 i que suposava el 6-1.