PUBLICITAT

170 voluntaris de 'Fem net' actuen en 25 punts del país

  • Els participants retiren un cotxe del riu a Ordino i maquinària agrícola
ELPERIODIC
ORDINO

Periodic
Un operari treballa per retirar un cotxe al riu, ahir. Foto: ANA / A.R.

Fem net va aconseguir ahir netejar amb èxit 25 de les 37 zones previstes amb l'ajuda de 170 voluntaris. El portaveu de l'organització, Jordi Casadevall, va mostrar-se satisfet amb el resultat de la jornada malgrat que esperava més participació. Els organitzadors ja preparen una segona jornada de cara al juny de l'any vinent.

Les principals fites de la campanya eren conscienciar la població sobre la necessitat de preservar el medi ambient i netejar algunes de les deixalles escampades en diferents punts del país. A tall d'exemple, segons va informar l'ANA, van recollir-se fins a 200 pneumàtics, diverses desenes d'electrodomèstics, material agrícola, es va treure un cotxe del riu d'Ordino, un altre al Pic del Maià, i una moto de neu al Montmalús.

Una de les conclusions extretes durant la jornada és la necessitat de treballar conjuntament amb els comuns per evitar que es tornin a embrutar les zones netejades. L'associació preveu fer altres actuacions per conscienciar la gent, com activitats dirigides al públic escolar o l'elaboració d'una cartografia dels punts negres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT