PUBLICITAT

La Seu acull la 13a Trobada esportiva de residències

  • Hi participen avis de l'Alt Urgell, Andorra, Cerdanya i Berguedà
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Una de les activitats de l'edició de l'any passat Foto: ANA

La Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell acollirà demà la Trobada Esportiva de Residències on hi ha participarà gent gran de l'Alt Urgell, d'Andorra, de la Cerdanya i del Berguedà.

Els padrins i padrines prendran part en un seguit de proves esportives que durant tot l'any han entrenat fort i esperen l'arribada d'aquest dia amb ganes i il·lusió. Les proves són diana amb anelles, bàsquet, tic-toc, rotllana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs i circuits de dificultat, cadira de rodes i caminadors. La regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, va manifestar ahir que «la trobada serveix perquè totes aquestes persones que viuen en una institució es puguin retrobar i gaudeixin d'una dia de convivència amb altres usuaris de residències. Alhora també suposa un al·licient per a tots ells poder participar en una competició per la qual hi treballen durant tot l'any, i això és un estímul en el seu dia a dia”.

La Trobada Esportiva de Residències s'iniciarà a dos quarts de deu del matí amb un acte inaugural on hi assistiran l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el vicari general del Bisbat d'Urgell, Mn Ignasi Navarri, la regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, l'assessor tècnic del Ministeri de Benestar del Principiat d'Andorra, Ramon Nicolau i la directora de la Llar de Sant Josep, Madre Eulalia Melecia Machaca. Tot seguit tindrà lloc la desfilada de les diferents residències amb els seus participants i el grup de música tradicional Arboliac tancarà la inauguració per donar pas a les diverses proves esportives. La trobada comptarà amb la participació d'unes 370 persones entre padrins, voluntaris i acompanyants que faran possible la realització d'aquest acte. Concretament les institucions que hi prendran part són: la residència Clara Rabassa d'Andorra, el Centre sociosanitari El Cedre d'Andorra, la residència Sant Roc de Bellver, la Llar de Sant Josep de la Seu, la residència Hospital de Puigcerdà, la Fundació Sant Hospital de la Seu, Càsser d'Oliana, la Residència de La Pobla de Lillet, així com usuaris del servei de Teleassistència. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT