PUBLICITAT

Comencen els treballs del nou CAP d'Andorra la Vella

  • Adjudicat el condicionament del nou centre a la plaça de la Sardana
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una dona atén un pacient al CAP del Fener Foto: ONA MORANTE

el Consell de Ministres va informar ahir de l'adjudicació dels treballs de redacció del projecte de les obres de condicionament per edificar un nou Centre d'Atenció Primària a Andorra la Vella. Ha de substituir el del Fener i s'ubicarà a la plaça de la Sardana, en un local cedit pel Comú de la capital. L'adjudicació ha estat pels arquitectes Pere Cervós i Eva Maria Dalmau, per un import de 18.964 euros i un termini d'execució de set setmanes.

El nou espai tindrà uns 100 metres quadrats, un espai molt més ampli que el del Fener, que degut a les seves reduïdes dimensions «no pot prestar serveis d'atenció social», va lamentar el ministre portaveu, Jordi Cinca.

A banda d'aquesta adjudicació, el consell de ministres celebrat ahir també va aprovar-ne d'altres de destacades, com és el cas de la segona fase del projecte de condicionament de dependències administratives a l'edifici de les Boïgues. En dues plantes de l'edifici, un cop estigui enllestit, s'hi ubicarà el Servei d'Ocupació i el Departament d'Estadística. Així, «es millorarà la zona d'atenció al públic» d'Ocupació, va destacar Cinca, fet que contribuirà a millorar també la imatge que té la ciutadania d'aquest servei, força negativa tal i com es desprèn dels resultats de l'Observatori del CRES fets públics dimarts. En qualsevol cas, però, el ministre va exposar que la percepció d'aquest servei seguirà tenint una imatge negativa fins que no baixi el nombre d'aturats.

D'altra banda, ahir també es van activar els treballs de realització del Projecte d'integració i millora paisatgística a la frontera andorrana del riu Runer i es van adjudicar les obres d'eixample de la CG2 a la sortida de Soldeu, direcció França, per 1,8 milions d'euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT