PUBLICITAT

El Casal serà a les Escoles d'Ordino fins març de 2015

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El desballestament del Casal de l’Esport en la ubicació actual al Poliesportiu del Govern s’iniciarà en dues fases. La primera començarà l’1 de juliol amb la treta dels blocs de la part dreta on són les sales de reunions, mentre que la zona esquerra on hi ha la majoria de federacions i entitats esportives deixarà de funcionar a partir del 15. Des d’aquesta data i fins «febrer o març del 2015», segons va informar ahir Jordi Beal, coordinador d’Esports del Govern, la nova ubicació serà a les antigues Escoles de primera ensenyança d’Ordino. 

Durant aquest període, el Centre de Tecnificació ordinenc que està en fase de construcció haurà de patir algunes remodelacions per adaptar el seu espai amb despatxos per a les federacions i entitats que hi vulguin anar. Aquestes obres costaran al Govern, segons el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, «menys de 200.000 euros». La intenció de l’Executiu és que aquesta destinació sigui la «definitiva». «És un pressupost més que raonable dins de l’actual projecte del Centre de Tecnificació», va assegurar Cerqueda. Així mateix, i segons es va informar ahir per part del Govern, serà aquest qui assumirà «les despeses dels desplaçaments, que no representaran un cost suplementari per a les entitats».

LES ENTITATS, AVISADES AHIR / El Govern, a través d’Esports, es va posar en contacte ahir al matí amb les 25 entitats esportives que, segons va dir Cerqueda, són ara allotjades a les instal·lacions del Poliesportiu –només una, la de Federació de Petanca, no va poder ser localitzada–, i va agrair la comprensió de totes elles. 

La majoria marxaran a Ordino, excepte el rugbi –VCP Andorrai la FAR–, el bàsquet i el vòlei –CV Andorra i la FAV–, que podran continuar als despatxos interns del pavelló de Govern que ocupen ara. A més, la Federació de Motociclisme estudia seriosament l’oferta del Comú de Sant Julià per traslladar-se a la parròquia laurediana. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT