PUBLICITAT

Una cooperativa de Binéfar es queda Copirineo

  • L'objectiu d'Altoaragón és comercialitzar la marca de llet també fora de Catalunya
EL PERIÒDIC
LLEIDA

La Societat Cooperativa de Binéfar, Altoaragón, s'ha quedat en subhasta, per 205.000 euros, la marca de la làctia de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), Copirineo, per la qual també licitava la distribuïdora de Sort, Comerç Giró-Port Cantó. Altoaragón tenia cedida l'explotació de la marca comercial Copirineo des que es va presentar el concurs voluntari de creditors. Ara, l'objectiu dels ja propietaris és seguir treballant amb els sis ramaders del Pallars que ja hi col·laboren i 30 més de l'Aragó i comercialitzar la marca més enllà de Catalunya. Dues empreses més han licitat per fer-se amb la maquinària de la làctia de la Pobla, que ha guanyat International Auction Group, del Masnou, per 536.000 euros.

El jutjat mercantil de Lleida ha acollit la subhasta de la làctica de la Pobla, Copirineo. Dues empreses (Societat Cooperativa del Altoaragón i Comerç Giró-Port Cantó) han licitat per la marca. Finalment se l'ha quedat Altoaragón, de Binéfar, per un preu de 205.000 euros. Fonts del sector han comentat a l'ACN que el preu d'aquesta marca, actualment, després de la pèrdua de valor, era d'uns 120.000 euros.

El president del Altoaragón, José Antonio Rami, ha explicat que l'objectiu de l'empresa és comercialitzar la llet de del Pallars també fora de Catalunya. Actualment, des del concurs voluntari de creditors, sota la marca de Copirineo s'estan envasant 150.000 litres de llet al mes a Sòria, en un dels pocs llocs, ha dit, on s'envasen brics. Copirineo havia arribat a envasar 900.000 litres al mes, ha explicat Rami i l'objectiu és recuperar els nivells d'abans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT