PUBLICITAT

El Govern força la màquina

  • El BCA encara no té resposta i els dies passen ràpid per a l'entitat
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Aixàs i Martí, en una de les nombroses reunions que hi ha hagut Foto: EL PERIÒDIC

Sembla difícil creure que ningú al BC Andorra, a tres dies de la finalització del termini pel pagament del cànon de l'ACB, tingui cap informació sobre la decisió del Govern d'Andorra respecte al seu futur, és a dir si serà o no a la màxima categoria espanyola. Però com que de les paraules ens hem de fiar, això és així a dia d'avui, quan el 14 de juny és a tocar, i més encara el 13, que és l'últim dia de la setmana que treballen les entitats bancàries, garants i vehicles de les transaccions.

En l'ambient ningú no dubta que el cap del Govern, Toni Martí, apostarà per donar el suport necessari al club –tot i que de confirmació, no hi ha cap–, però la manca de notícies al respecte ja no és que posi nerviosos els directius, sinó que els ritmes cardíacs segueixen en augment perquè passen els dies i no se sap ni si sí, ni si no, ni tot el contrari.

El que és evident és que la setmana és decisiva, i els marges s'estrenyen encara més perquè dijous a la tarda apareix pel Principat el copríncep francès, François Hollande, el qual coparà, evidentment, l'agenda del cap de Govern, i per tant, el dia lliure per fer l'anunci de l'esperat és avui, o a més estirar, demà al matí. El que sobta –i entrem de nou en el terreny de creure o no creure el que ens diuen–, és que des del gabinet de comunicació no en tenen ni idea de si hi haurà anunci, i ni molt menys de quina és la decisió final. Però no només això, sinó que indagant una mica més en el Govern, el silenci és sepulcral en aquest aspecte. Així doncs, s'ha d'esperar que Martí digui la seva.

El problema per al BCA ja no són els diners que ha d'abonar a l'ACB, sinó que entre tot això hi ha un seguit de passos burocràtics que resulta complicat fer-los en 24 hores, divendres, a Madrid, i a corre-cuita. Allà hi seran els directius del club, segons fonts de l'entitat, el que deixa clar que ascens burocràtic a l'ACB hi haurà, però de moment, oficialment, el cap de Govern, que va demanar portar aquest tema en exclusivitat, no diu ni mu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT