PUBLICITAT

L'ambaixadora francesa visitarà el Pas de la Casa

  • La Diada de Sant Romà de Vila reuneix un públic nombrós
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Missa de la Diada de Sant Romà de Vila, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Els encampadans van viure ahir l'últim aplec de la parròquia que, tot i coincidir amb un pont, va congregar un públic força nombrós. L'aplec de Sant Romà dels Vilars és una d'aquelles tradicions que «han de continuar» i que agraden a la gent. Així ho va explicar el cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, ahir.

La Diada de Sant Romà de Vila va servir també perquè el cònsol valorés la propera visita del copríncep francès, François Hollande. El cònsol va anunciar que, ja que aquest no té previst passar pel Pas de la Casa, properament es reuniran amb la nova ambaixadora francesa per demanar-li una visita a la parròquia, tal i com va informar l'ANA.

Mas va lamentar que Hollande no visiti el Pas i que la visita no sigui «més àmplia» per poder explicar al president de la República Francesa «les peculiaritats i problemàtiques que compartim». Així doncs, per poder fer-ho tenen prevista una reunió amb la nova ambaixadora de França a Andorra, Ginette de Matha, en una o dues setmanes, en la qual volen que visiti la parròquia d'Encamp.

Mas també va explicar ahir que, degut precisament al fet que el copríncep francès no passarà pel Pas de la Casa, han demanat al Govern que faci una excepció en relació al tancament dels comerços dels punts per on no circuli la comitiva. De moment, però, no ha rebut resposta a la seva demanda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT