PUBLICITAT

Lleida i Vic s'adjudiquen el Torneig Internacional Femení

  • L'Enfaf infantil cadet aconsegueix la segona posició i l'aleví infantil la sisena
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FAF

La desena edició del Torneig Internacional Femení que organitza la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va tenir com a campions la selecció de Lleida i el Vic Riuprimer, el diumenge passat al camp d'Alàs.

La competició, que va aplegar onze equips de Catalunya i Andorra, amb més d'un centenar de jugadores, també va tenir representació tricolor. En la categoria aleví infantil el conjunt andorrà va ser el sisè classificat d'un total de set equips, per davant del Tàrrega. El campió Vic, curiosament, va participar amb un segon equip que es va classificar en el tercer lloc i segon va ser l'Arrabal-Calaf. El quart i el cinquè lloc va ser per al Solsona i l'AEM, respectivament, en la categoria que més equips participants va tenir –set.

Pel que fa a la categoria infantil cadet, només la selecció de Lleida va acabar per davant de l'Enfaf. Tercer va ser l'Edfor i quart, un combinat d'Andorra

Les millors jugadores del torneig van ser Lucia Morales (Vic) i Teresa Morató (Enfaf) i les millors porteres Elena Julbe (Arrabal-Calaf) i Luna Marcet (Enfaf).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT