PUBLICITAT

El Pallars Jussà acull el Workshop Pirineus 2014

  • A la jornada de demà es reuniran 60 empreses de turisme
EL PERIÒDIC
PALLARS JUSSÀ

El Pallars Jussà acull demà el Workshop Pirineus 2014. Aquesta jornada professional reunirà a l'Hotel Terradets de Cellers una seixantena d'empreses i entitats catalanes amb oferta turística vinculada als Pirineus i una vintena de turoperadors especialitzats en senderisme i turisme actiu procedents del Benelux, Alemanya, Portugal, Israel i també de la resta de l'Estat espanyol.

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, i més de trenta empresaris turístics de les comarques del Pirineu de Lleida participaran a la jornada.

Aquesta macrojornada comercial, que anualment se celebra en una comarca diferent dels Pirineus catalans, està organitzada per la marca turística «Pirineus», a la qual pertany la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme.

Durant tota la jornada de demà, els empresaris turístics dels Pirineus catalans tindran l'oportunitat de mantenir reunions de treball amb els agents turístics invitats, que poden facilitar la comercialització al seu país dels diferents productes turístics pirinencs.

Recursos turístics del Pirineu/ Al marge de la celebració del workshop de demà dimarts, durant tota aquesta setmana els turoperadors recorreran diferents indrets del Pirineu de Lleida amb la finalitat de familiaritzar-se amb l'oferta turística del Pirineu i conèixer millor els seus recursos turístics.

Per ahir a la tarda estava programada una visita a la zona del Pallars Jussà, on es va realitzar una excursió guiada pel congost de Mont-rebei i al castell de Mur, des d'on els participants van poder gaudir del paisatge que domina la conca de Tremp i l'embassament de Terradets. Demà al vespre, després del workshop, podran seguir una sessió d'observació del cel del Montsec i rebre informació sobre la certificació del Montsec com a destinació turística i Reserva Starlight a cura de l'empresa Celístia. Després del Workshop Pirineus els turoperadors continuaran la seva estada a les comarques del Pirineu de Lleida amb visites a diferents indrets com ara la Vall Fosca, l'Epicentre de Tremp, el romànic de la Vall de Boí i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, entre d'altres recursos turístics del Pirineu lleidatà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT