PUBLICITAT

Andorra acaba última en encaixar un 3-0 amb Xipre

  • El combinat de Garrido acaba eliminat en el set ?average' en produir-se un triple empat a punts
EL PERIÒDIC
LIMASSOL

La derrota de divendres per la via ràpida davant Irlanda del Nord va acabar sent decisiva. La selecció nacional afrontava dissabte el darrer partit de la divisió de petits països del Campionat d'Europa i, com era d'esperar, va encaixar un 0-3 contra el combinat amfitrió i favorit Xipre, que va acabar invicte i com a primer de grup. Illes Fèroe també es va imposar en el seu duel davant els nord-irlandesos i va provocar un triple empat a punts en el qual el combinat que dirigeix Adrián Garrido quedava relegat a l'última posició pel set average. La segona plaça s'esfumava i per tant Andorra no podrà jugar la primera ronda classificatòria de l'Europeu, datada per al maig de l'any que ve a Luxemburg.

Xipre arribava a l'últim duel sense haver cedit ni un set i va repetir aquest monòleg en el partit que decidia la classificació d'Andorra. En poc més d'una hora va resoldre el partit, en el qual va anar en tot moment per davant tret de l'inici del segon set. Els parcials van ser d'11-25, 14-25 i 11-25.

Tot i que el seleccionador va mostrar-se «content» amb el paper de la tricolor, que feia més d'un any que no jugava, tot i que l'objectiu era el d'assolir una de les dues primeres places. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT