Els Isards s'estrenen amb un empat contra Galícia

• El dissabte vinent, País Basc per acabar
PONTEVEDRA

Andorra va debutar ahir amb un empat contra Galícia en la primera edició de la Historicup, una competició amistosa en format triangular que neix amb la suspensió de les competicions de seleccions autonòmiques.

El partit, disputat a Pontevedra, va començar amb un assaig no transformat dels gallecs que va servir per marcar les diferències en la primera part (5-0). El cert, però, és que Andorra va guanyar terreny en la segona part i va passar a tenir l'oval tot i que davant hi havia un combinat amb jugadors de la Divisió d'Honor espanyola. Així que, a remolc en el marcador, va aconseguir empatar en els últims minuts amb un assaig transformat per Abelló, autor anteriorment de dos cops de càstig.

Els Isards es jugaran el títol el pròxim dissabte davant el País Basc, que en el partit inaugural havia vençut Galícia per 25-3.