PUBLICITAT

150 alumnes participen al Fòrum de les Escoles Verdes

  • Els portaveus presenten als escolars els projectes que estan duent a terme
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El fòrum de les Escoles Verdes que es va celebrar ahir a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino va aplegar prop de 150 alumnes provinents de les 16 escoles que estan inscrites al programa impulsat pel Centre Andorra Sostenible, amb l'objectiu de fomentar el respecte als recursos naturals entre els més joves. Durant tot el matí els portaveus de cada escola van presentar a la resta els projectes sostenibles i de respecte amb el medi ambient que estan duent a terme. Per cloure l'esdeveniment, tots els participants van formar a l'aparcament del centre creant una E i una V gegants.

El fòrum del projecte escola verda busca donar visibilitat al Dia mundial del medi ambient tot presentant els projectes que han estat preparant les 16 escoles que participen en el programa.

L'objectiu de l'escola verda, però, vol anar més enllà i fer perdurar en el temps els bons hàbits de respecte del medi. Segons Xavier Gómez, responsable del Centre Andorra Sostenible, «el projecte escola verda implica una ambientalització del currículum escolar. Busquem que s'incloguin temàtiques d'ecologia i de ciències ambientals i de sostenibilitat en el dia a dia de l'escola».

comissió / Perquè un centre esdevingui escola verda és necessari, en primer lloc, que es constitueixi una comissió amb mestres, alumnes, personal no docent, i direcció. Aquest serà el veritable motor dels projectes i l'encarregat que es vagi duent a terme el pla estratègic i el pla d'acció preparat pel Centre Andorra Sostenible. Aquests documents són específics a cada centre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT