PUBLICITAT

La ministra Pastor a la Trobada Empresarial

  • També s'incorporarà al programa el conseller delegat de CaixaBanc
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pastor, amb el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, i el conseller de Política Territorial de la Generalitat Foto: SFG

La ministra de Foment del Govern espanyol, Ana Pastor, participarà en la 25a Trobada Empresarial al Pirineu que se celebrarà els pròxims 12 i 13 de juny i que ja compta amb 550 inscrits. Pastor formarà part del programa del dijous a la tarda. També s'incorporarà al programa de dijous Joan Maria Nin, vicepresident i conseller delegat de CaixaBanc i director general de la Caixa. Nin serà l'encarregat de fer la conferència durant el sopar.

Per altra banda, divendres s'afegeixen al programa de la Trobada Joan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBanc i Rafael Domènech, economista en cap d'economies desenvolupades del BBVA. Mentre que Alcaraz serà l'encarregat de la conferència del panel Econòmic-Financer, Domènech participarà en la taula rodona del mateix panel, juntament amb Alfred Pastor, professor d'IESE i exsecretari d'Estat d'Economia i David Vergada, sotsdirector gerent del Mecanisme Europeu d'Estabilitat.

La 25a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu –patrocinada per Crèdit Andorrà– recull l'esperit inicial de l'esdeveniment i vol «posar en valor els objectius i propòsits que volem que perdurin», segons va explicar el membre de la Junta de l'Associació Trobada al Pirineu, Francesc Xavier Juvillà, durant la presentació a principis de mes. Una d'aquestes fites és «mobilitzar a la societat andorrana» i repetir el nivell de participació d'anteriors edicions,va manifestat el membre de la Comissió executiva de la junta de la Trobada, Vicenç Voltes. Així, la previsió és aconseguir un 15% de l'assistència d'empreses i públic andorrà, amb unes 70 o 75 persones del Principat. La jornada d'aquest any porta per títol 25 anys avançant junts, 25 anys fent empresa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT