PUBLICITAT

Andorra Telecom insisteix en apropar serveis a les Pimes

  • Budzaku parlarà de la tecnologia aplicada al món de la venda
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El director de relació amb el client i màrqueting, Carles Casadevall, ahir Foto: ANA

L'operador nacional de telecomunicacions, Andorra Telecom organitza la primera edició del Fòrum d'Empresa el proper dimecres 18 de juny que aglutinarà dos simposis diferents, el de seguretat que l'operador convocava cada dos anys i arriba a la tercera edició, i un de nou dedicat a les vendes. El director de relació amb el client i màrqueting, Carles Casadevall, va explicar ahir que «amb aquest format s'intenta arribar a dos departaments clau de les empreses el tècnic, i el de la gestió empresarial». I va afegir que «hem decidit aglutinar els dos simposis per facilitar la disponibilitat de les empreses, i crear sinergies». I va insistir en que l'operador nacional intentarà apropar-se més a la Petita i mitjana empresa (Pime) a través del Fòrum. Casedevall va recordar que «totes les Pime del país tenen un gestor a Andorra Telecom, destinat a ajudar-.los a estalviar diners i configurar els productes més adients al perfil de la seva empresa». Casadevall va exposar que «aviat llançarem una campanya per donar a conèixer la figura d'aquest gestor, que tot i que fa temps que existeix i que ja se'n beneficien entre 600 i 700 empreses, encara n'hi ha que el desconeixen».

El Fòrum d'Empresa començarà el dia 18 al matí amb el simposi de seguretat i continuarà a la tarda amb el simposi dedicat a les vendes, que és la principal novetat. Casadevall va insistir en que «la part de seguretat tindrà vuit ponents específics», que tractaran temes com ara «els incidents, la gestió del frau, o les auditories en sectors que poden resultar crítics». I va destacar la presència de Cèsar Marquina, director del departament, i David Julián, especialista en temes de seguretat d'Andorra Telecom, entre els conferenciants. En quan al simposi de vendes dirigit a la gestió empresarial, Casadevall va avançar que tindrà dos ponents d'excepció: el president de Barna Consulting Grup, Cosimo Chiesa, i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, que parlarà sobre La tecnologia aplicada en el món de la venda.

inscripcions i format/El Fòrum d'Empresa es dividirà en dues parts i dues sales del Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El simposi de seguretat començarà a les nou del matí a la sala La Consòrcia i continuarà a la tarda, fins les sis, a la sala Aria. El simposi de vendes es desenvoluparà de dos quarts de quatre a les set de la tarda a la sala la Consòrcia.

Pel que fa a les inscripcions, n'hi haurà 150 de disponibles i ja s'ha obert el termini per fer-les. Es poden tramitar a la pàgina www.eventjoy.com, a la pàgina d'Andorra Telecom o al telèfon 117. Unes places que Casadevall va esperar esgotar, desitjant que «s'omplin totes». El director de màrqueting també va afegir que «tenim la vocació de continuar aquest Fòrum amb properes edicions, però encara no sabem si serà anual o bianual». I va concloure que que «durant tota la jornada del proper 18 de juny, hi haurà demostracions de diversos productes».

Apagada del servei ADSL / Des d'Andorra Telecom també es va voler aprofitar la presentació d'ahir per recordar que el proper dia 1 de novembre l'operador deixarà d'oferir el servei ADSL. Per això, Casadevall va suggerir als usuaris que encara fan servir aquest sistema que «es passin a la fibra abans de l'1 d'octubre, per tal d'evitar aglomeracions». Encara hi ha 1.250 abonats que es connecten via ADSL, una xifra «baixa i que va reduint-se a un ritme alt». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT