PUBLICITAT

Viena inverteix més d'un milió en el seu segon local a Andorra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: VIENA

La cadena de restaurants de menjar ràpid Viena ha invertit més d'un milió d'euros en l'obertura del seu segon local a Andorra, que ha generat un total de 34 llocs de treball, dels quals 19 són noves incorporacions.

L'establiment, situat a l'avinguda Carlemany, té una superfície de 640 metres quadrats i capacitat per a 290 comensals. A la inauguració del nou local, el número 44 de l'empresa catalana, van assistir ahir el president de Viena, Silvestre Siscart; el conseller delegat i director general de la firma, Marc Siscart; el ministre d'Economia i Territori , Jordi Alcobé, i la cònsol major del Comú d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, entre altres autoritats .

Les obres del local, que es van iniciar el passat mes de març, han suposat una inversió total d'1,15 milions d'euros , segons va informar ahir la cadena .

El primer local de Viena a Andorra va obrir les seves portes l'any 2002 i està situat a l'avinguda Salou d'Andorra la Vella. L'establiment disposa de wifi gratuït i ofereix un ampli horari, de les 8.00 a les 0.00 hores tots els dies, i fins a les 1.00 hores els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

L'estètica del local segueix la línia decorativa dels nous establiments Viena que, des de setembre del 2013, utilitza una imatge inspirada en els petits cafès centreeuropeus. Una estètica que respecta la filosofia de sempre dels locals Viena, pensada perquè el client no només gaudeixi del producte, sinó que també se senti còmode en un espai acollidor que transmet una atmosfera de calma i tradició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT