PUBLICITAT

Progrés reclama reobrir la guarderia La Grandalla

  • L'oposició socialista crítica el nou model de beques
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
La llar municipal d'infants La Grandalla Foto: EL PERIÒDIC

El grup municipal del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha presentat una proposta de plenari per tal de reobrir la llar municipal d'infants La Grandalla de cara al curs 2014/2015. Al mateix temps, es demana replantejar l'organització, el funcionament i el sistema de quotes i beques actuals per tal de facilitar l'accés de les famílies a les Llars d'Infants Municipals.

Progrés recorda que, ara fa un any, després «d'augmentar les quotes», l'equip de govern de CiU va decidir tancar La Grandalla al·legant falta de demanda. Tot i això, des del grup municipal de Progrés es defensa la necessitat de tenir una llar d'infants municipal pública al centre de la Seu, conjuntament amb la de Minairons, i amb preus més competitius.

La mateixa moció contempla la necessitat d'un replantejament de l'organització i funcionament actuals de les llars d'infants per adaptar-les a les «necessitats reals» de les famílies i al nou context econòmic. També reclama replantejar la quota actual i el sistema de beques que dóna suport a les famílies amb dificultats i que en facilita l'accés.

El mateix grup municipal afirma «que el sistema de quotes anterior, l'augment del 20% de la quota actual, els horaris o el fet de no estar situada al centre, entre d'altres», fa disminuir la demanda de places de les llars d'infants municipals. Des de Progrés s'adverteix que tancar equipaments públics va contra l'interès de la majoria de les famílies de la Seu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT