PUBLICITAT

Sense neu hi ha paradís

  • La desestacionalització és més a prop en qüestió d'esports
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
La Volta als Ports serà una de les cites de l'estiu, el 6 de juliol Foto: ÀLEX LARA

La desestacionalització de l'oferta turística és una de les grans preocupacions del Principat però en el vessant esportiu el camí per aconseguir oblidar la neu cada any és més obert. L'oferta és tan variada que és complicat fins i tot encabir algunes proves en dates perquè, de caps de setmana lliures, n'hi ha pocs. Ahir Vallnord va presentar la seva campanya d'estiu i en ella es veuen tantes competicions com són possibles, amb Maxiavalanche, Andorra Ultra Trail o el FISE World Andorra com a plats forts.

El pròxim diumenge dia 8 la Massana acull el primer test de cara als Mundials de 2015 amb la Copa Catalana de Trial, prova que se celebrarà en el centre del poble (Plaça de les Fontetes i Pla del Colat). Després vindrà el 14 i 15 de juny el Trofeu Desman per a empreses al sector de Pal, els mateixos dies que, també a Pal, es viurà una nova edició de la trepidant Maxiavalanche de bicicleta de muntanya. Serà la 13a edició d'aquesta cita de l'Europ Cup, amb mig miler de corredors en la línia de sortida que hauran de salvar un important desnivell en una cursa que acabarà gairebé a la Massana.

Just una setmana després, cursa de muntanya nova amb el Casamanya Extrem, i els dies 28 i 29 de juny, la Massana i també Andorra la Vella al Parc Central rebran el FISE World Andorra, Festival Internacional d'Esports Extrems que inclou btt, roller, wakeboard i BMS spine en les categories elit i amateur.

Per calendari, continuarà el 6 de juliol la Multisegur Volta als Ports d'Andorra que organitza l'Agrupació Ciclista Andorrana, per seguir el següent cap de setmana amb la gran cita estiuenca, l'Andorra Ultra Trail Vallnord que omplirà el Principat de més de 2.000 corredors de 35 països. Ja el 26 de juliol, la Copa Catalana Internacional de btt, el 2 i 3 d'agost el 13è Trial Dos Dies d'Arinsal, i el 23 del mateix mes, l'Skyrace Comapedrosa de curses de muntanya. Sembla que, sense neu, també hi ha paradís.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT