PUBLICITAT

Budzaku: «Matar el festival abans que passi és injust»

  • El gerent reconeix errors i confia en arribar a les 2.700 entrades
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Budzaku, i el responsable de Rockland, Enrique Fernández, conversen a la zona de l'escenari, ahir Foto: ANA / M.C.

Els tècnics ultimen la preparació de l'escenari i les zones de restauració i cellers que aquest cap de setmana han d'acollir l'Andorra Red Music. El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va admetre ahir que van realitzar un «càlcul erroni» del públic que preveien atraure en aquesta primera edició i per això s'han emprès accions per «posar equilibri». A més, va considerar que «hem començat a sentenciar el festival abans que comenci i és una línia destructiva que ens fa mal perquè s'han dit coses que no són veritat». Aquesta mala imatge emesa, segons Budzaku, és «molt relativa» ja que fins aquest dimarts havien rebut 12 queixes i ahir n'hi van registrar dues més i 88 bescanvis de persones que ja havien adquirit entrades. Després de detectar que les reserves no anaven com esperaven s'ha augmentat la promoció i s'han aplicat descomptes i «cada dia tenim més reserves», va dir el gerent d'Andorra Turisme. Amb tot, creuen que podran fer «un bon festival, que de certa manera pugui quedar en la memòria de les persones que vinguin».

«És terriblement injust matar un festival tan bo abans que passi». Aquesta és la sensació del gerent d'Andorra Turisme respecte de l'opinió generada al voltant de l'Andorra Red Music. I és que, segons Betim Budzaku, «donar aquesta línia de comunicació de sentenciar des del principi provoca la cancel·lació de cellers perquè no ens creuen», va recollir l'ANA.

Des d'Andorra Turisme consideraven que el preu era raonable amb el públic de més de 45 anys al qual es dirigien però «probablement ens hem equivocat», ja que potser no s'ha tingut prou en compte la despesa extra que suposa el desplaçament o l'estada dels visitants. La tendència inicial era d'unes 40 o 50 reserves per dia, va reconèixer, i les previsions fetes apuntaven a uns 3.000 assistents o un 80% de les 7.500 places disponibles.

Finalment, després d'aplicar descomptes i fer noves accions de promoció les reserves han augmentat fins a les 2.700, segons el gerent d'Andorra Turisme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT