PUBLICITAT

L'Andorra a Taula ven 2.036 menús en dues setmanes

  • La UHA confia superar els 6.000 àpats servits abans d'acabar el mes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La sisena edició de l'Andorra a Taula ha arrencat de forma «positiva». Així ho va assegurar ahir el gerent de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), Òscar Julián. Des que va començar, a mitjans de maig, fins ara, s'han servit fins a 2.036 menús, una xifra que està «lleugerament per sobre» respecte a l'edició de primavera de l'any passat. L'Andorra a Taula s'allargarà fins el 29 de juny i l'objectiu, segons Julián, és arribar als 6.000 menús servits.

El fet d'haver venut fins a 2.036 menús en dues setmanes fa que els organitzadors de l'Andorra a Taula siguin optimistes. Julián va remarcar que aquesta xifra «està més o menys dins dels marges que havíem establert», per tal de poder arribar als 6.000 menús al final de les jornades. El gerent de la UHA, va remarcar que, «tot i que el primer cap de setmana va arrencar amb molta força, aquests darrers dies l'afluència de clients als restaurants ha estat una mica més pausada». Tot i això, va afegir a l'ANA, «som optimistes i creiem que amb l'arrencada del mes, aquestes xifres i aquesta afluència de visitants serà molt més forta».

Pel que fa a l'acceptació d'aquest nou Andorra a Taula, Julián va destacar que el «feedback» és positiu i «està sent ben acollit tant pels restauradors com pels clients.

Aquesta edició compta amb la participació de 38 establiments i, per primera vegada, en formen part restaurants de totes les parròquies. Els participants ofereixen plats elaborats amb productes autòctons i es treballen de manera molt especial la trumfa d'Andorra, els bolets de primavera, les herbes aromàtiques, els enciams de font i les xicoies així com la carn de vedell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT