PUBLICITAT

Hanneken oferirà paquets de turisme i salut a l'estiu

  • La clínica oftalmològica Vallmedic Vision va obrir ahir al públic
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El doctor Hanneken mostra les instal·lacions de la seva clínica, ahir Foto: ana / m. c.

La clínica oftalmològica Vallmedic Vision va obrir ahir les seves portes al públic per oferir cirurgia en aquest àmbit amb la millor tecnologia del mercat per donar «la millor qualitat a preus competitius». Així ho va explicar el seu responsable, el doctor Ludger Hanneken, que va manifestar que, de moment, un 80% dels clients del seu centre de Mallorca estan disposats a sotmetre's als tractaments a Andorra per la tecnologia que té al Principat. A més, ja està treballant amb alguns establiments hotelers per oferir abans de l'estiu paquets de cap de setmana amb estada i cirurgia oftalmològica. Per uns 3.000 euros, va explicar, es poden operar els dos ulls amb els làsers més avançats i «la millor tecnologia que existeix».

Fa anys que el doctor Hanneken havia pensat en Andorra per obrir una de les seves clíniques oftalmològiques. No ha estat, però, fins a l'aprovació de la llei d'inversió estrangera que ha pogut tornar a presentar la seva idea. «La burocràcia d'Andorra no és fàcil», va reconèixer i per això va agrair el suport d'Actua.

Un any i mig més tard dels nous contactes el centre oftalmològic Vallmedic Vision és una realitat i es prepara per acollir el primers clients. Ara per ara ofereix les operacions més freqüents per corregir la hipermetropia, astigmatisme o miopia, a més de vista cansada, afeccions amb defectes refractius molt alts i cataractes. Més endavant preveuen incloure cirurgia oculoplàstica i estètica.

L'objectiu del centre és oferir la millor qualitat a ‘preus competitius' i per això ha volgut disposar de la tecnologia més desenvolupada de làsers i lents. ‘Volem donar a cada pacient el millor tractament possible', ha assenyalat Hanneken. Per uns 3.000 euros es poden operar els dos ulls, ha indicat. Un preu que no vol competir amb altres ofertes més econòmiques dels països veïns sinó que opta per donar ‘la millor tecnologia que existeix' i que no es troba disponible ni a Andorra ni als territoris de l'entorn.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT