PUBLICITAT

Andorra Turisme pensa en negociar amb l'ACB

  • «La partida d'aquest any no és suficient per a l'ascens», assegura Camp
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre Francesc Camp, durant una compareixença pública Foto: TONY LARA

El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, va apel·lar ahir a una futura negociació amb l'ACB per tal de poder fer el pagament per l'ascens del BC Andorra a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Així hova manifestar ahir al programa Ara i Aquí de RNA. «Amb la partida única d'Andorra Turisme d'aquest any no crec que sigui suficient per aconseguir l'import màxim que es demana per a l'ascens», va assegurar.

El ministre va constatar que les complicacions amb el pressupost existeixen, i per això va convidar l'ACB a una possible negociació: «Si aquest any no es pot aconseguir (la partida econòmica), es pot pressupostar l'any vinent per fer un pagament a principis d'any i suposo que es podrà negociar amb l'ACB la calendarització dels pagaments». En tot cas, cal remarcar que l'ACB no és massa permissiva amb aquests supòsits, tot i que és una porta que el Govern andorrà voldria obrir per tal de poder fer front a la despesa.

Aquesta inversió econòmica estaria al voltant dels tres milions d'euros, la qual cosa desfà tots els plans que hagués pogut assumir el pressupost d'Andorra Turisme. El ministre Camp va destacar, a més, que el tema del BC Andorra era una qüestió que el cap de Govern, Toni Martí, ha volgut dirigir de manera personal: «Tenim la demanda explícita del cap de Goverm d'intentar buscar el màxim d'aportació des d'Andorra Turisme i ara estem mirant quina part del pressupost podríem reassignar».

Les dificultats semblen una constant tot i que tampoc era d'esperar que fos un camí fàcil. El club BCA ha de fer un primer pagament abans del 13 de juny, divendres, i encara no sap quina serà l'aportació pública. I MoraBanc també espera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT