PUBLICITAT

Andorra signa un conveni de no doble imposició amb Luxemburg

  • «Diverses empreses d'Andorra tenen interessos a aquest país», destaca Cinca
EL PERIÒDIC
LUXEMBURG

Periodic
Foto: SFG

El ministre de Finances, Jordi Cinca, es va desplaçar ahir a Luxemburg per tal de signar amb el seu homòleg luxemburguès, Pierre Gramegna, el conveni per evitar les dobles imposicions i prevenir el frau fiscal. Posteriorment a la signatura, Cinca va declarar que es tracta d'«un pas més en el procés d'obertura econòmica que el Principat va iniciar fa tres anys», i que la rúbrica no és més que «la culminació d'una negociació que hi ha hagut abans».

Cinca va explicar que s'ha escollit Luxemburg per signar aquest acord de no doble imposició perquè «es tracta d'un país de la Unió Europea, dins l'entorn del primer cercle que vam decidir», i perquè «es tracta d'un país on hi ha diverses empreses del nostre país que hi tenen interessos, que s'hi ha establert i també hi ha societats andorranes», i, per tant, «és d'especial interès signar-ho amb un país on avui en dia ja hi tenim diverses relacions comercials».

La negociació amb el Gran Ducat de Luxemburg va iniciar-se ja fa més de dos anys, el novembre del 2011. Amb la signatura d'aquest dilluns es converteix en el segon país amb qui el Principat firma un acord d'aquestes característiques, després del de França, que encara està pendent de ratificació parlamentària.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT