PUBLICITAT

Martí envia una carta de comiat al rei Joan Carles

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El cap de Govern, Toni Martí, va adreçar ahir una carta al rei d'Espanya, Joan Carles I, en què li va manifestar «en nom del Govern i del poble els més profunds sentiments de respecte i d'amistat», després de conèixer-se el seu anunci d'abdicació del tro. El cap de Govern també va desitjar que «donada l'estreta vinculació d'Andorra i Espanya, tant a nivell geogràfic com cultural i demogràfic, el procés de successió que s'obrirà amb la vostra renúncia al tron serveixi per refermar encara més la democràcia i les institucions espanyoles, així com la cohesió social i l'estabilitat econòmica».

En la seva missiva, Martí va destacar que «durant els gairebé 39 anys del vostre regnat, Espanya ha demostrat la seva capacitat per superar conflictes històrics i per consolidar-se com un actor fonamental en el concert dels països democràtics». Martí va afegir que «la transformació del vostre país durant aquestes quatre dècades, un paper en el qual la Corona ha tingut sempre un paper fonamental, és sens dubte un model a seguir per a molts altres».

La carta finalitza reiterant les mostres «d'admiració i afecte», així com manifestant «la més alta consideració i estima cap al rei Joan Carles».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT