PUBLICITAT

L'Enfaf tornarà a jugar la final de la Danone Nations Cup

  • L'equip de la Federació venç en la final de la fase andorrana al Sant Julià
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els jugadors de l'Enfaf celebren el títol de la fase andorrana, diumenge Foto: DNC

La Danone Nations Cup, competició d'enorme prestigi internacional emparada per la FIFA que se la coneix també com el Mundial aleví de clubs, va acollir el cap de setmana passat la segona edició de la fase andorrana. L'any passat l'havia guanyat l'Enfaf i aquest any ha tornat a ser campió l'equip de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), per tant es classifica per a la final espanyola, que tindrà lloc del 20 al 22 de juny a l'Estadi Cornellà-El Prat, allà on juga l'Espanyol.

El campió andorrà es trobarà allà amb el Tenerife, l'Alcalá de Henares, el Celta, el Vila-real, el Levante, l'Espanyol, el Cornellà i l'Aluvión, a més dels campions de les dues fases reginals espanyoles que falten per disputar-se. L'equip que guanyi la final nacional serà el representant en la Mundial, que es jugarà a Brasil al novembre. Serà una màxima recompensa per als equips classificats, donat que la Danone Cup, apadrinada per Zinedine Zidane, la juguen cada any més 11.000 club i 34.000 col·legis, o el que és el mateix prop de 2,5 milions de nens i nenes de més de 30 països dels cinc continents.

Prop de 90 nens de deu equips es van donar cita a Aixovall en la fase andorrana. L'Enfaf es va imposar en la final al Sant Julià per un clar 3-0. El camí fins el títol va iniciar-se amb una lligueta en la qual hi havia La Massana, Comú d'Escaldes B i Sant Julià al grup 1; Encamp, Engordany i Ordino al 2; i Comú d'Escaldes A, FC Santa Coloma i Lusitans en el 3. Comú d'Escaldes A, Encamp i Sant Julià van passar com a primers de grup i es van trobar amb l'Enfaf en les semifinals, classificat automàticament en ser el campió de la darrera edició. En les finals, els lauredians es van imposar a l'Encamp i l'Enfaf, al Comú d'Escaldes A.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT