PUBLICITAT

Justo: «Entenc que he de plegar, cal un projecte nou»

I.MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: TONY LARA

Segurament, Justo Ruiz i la plantilla tenen poca culpa del descens en un any tan convuls com aquest en termes institucionals. Però l'entrenador no amaga la seva responsabilitat i per això no va dubtar a posar el seu càrrec a disposició quan va acabar el partit, i fins i tot recomanar la seva no renovació: «La directiva ha de plantejar-se què fer ara i tornar a aixecar-se. Jo m'estimo aquest club i estaré a disposició sempre que ho necessiti però cal un projecte nou i no puc ser jo el líder després d'aquesta decepció. No soc dur amb mi mateix. Estic desfet, però això és futbol i després del que ha passat entenc que haig de plegar».

Tampoc es va oblidar d'enviar un missatge ple d'ironia als detractors de l'FC Andorra, que segons ell i la directiva n'hi han uns quants i no són precisament de fora del país: «Avui tota aquesta gent estarà alegre. Ja convé a alguns que l'Andorra estigui malament. Felicitar-los...».

Abans d'analitzar el partit va voler defensar als jugadors: «Mereixen un monument perquè gràcies a ells hem pogut jugar aquesta lliga». Però quant al partit d'ahir sí que va ser crític: «Ha estat el guió de sempre: domini, falta d'encert i el rival, amb poc, et marca gols. Hem jugat amb ànsia, precipitats, anàrquics i prenent riscs innecessaris. Això et condemna. Tenim el que mereixem», 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT