PUBLICITAT

Carmona proposa que el comú organitzi consultes ciutadanes

  • Aposta per potenciar l'associacionisme i intentar que la població s'impliqui més
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La consellera del Partit Socialdemòcrata al Comú d'Andorra la Vella, Dolors Carmona, considera que la corporació comunal hauria de practicar una «política més participativa». Carmona creu que caldria fer «més consultes populars», per tal que els veïns puguin opinar sobre totes aquelles qüestions de la parròquia que els afecten. Això, segons la consellera de la minoria socialdemòcrata, afectaria també a les actuacions urbanístiques i de millora que s'han de fer. Si no es fa així, va alertar, «es passa al desencís, ja que la ciutadania té la sensació que li demanen el vot cada quatre anys i després no li deixen dir ni ase ni bèstia».

Carmona va remarcar a l'ANA que «hi ha col·lectius que es mouen i cal donar-los resposta, fomentar l'associacionisme i fer que realment la gent s'hi impliqui». En aquest sentit, veu molt positiu que Andorra la Vella «sigui de les poques parròquies que té una àrea de Participació Ciutadana» i creu que cal aprofitar-ho.

La consellera va admetre que al Comú «sí que hi ha una pluja de demandes i es té la sensació que és el lloc on es va a plorar», però creu que aleshores «has de ser més proactiu i avançar-te tu, intuint o preveient les necessitats, planificant-les a l'avançada». Si es fa així, va considerar que «ja no t'arribarà com una pluja de demandes, sinó que es tractarà directament des dels diferents col·lectius».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT