El River B es jugarà l'ascens a la Lliga EBA a una sola carta

• L'equip d'Eudal venç 67-66 i haurà de lluitar de valent dissabte vinent a la pista del JAC Sants

Que el rival de semifinals del play-off d'ascens a la Lliga EBA del River sènior B fos el JAC Sants no era una bona notícia perquè els barcelonins semblen haver-li agafat el punt als andorrans, i el passat dissabte, en el partit d'anada de semifinals es va tornar a demostrar. El River B es va imposar 67-66 en un duel en què va deixar escapar força avantatges en el marcador. Ara, el pròxim dissabte s'ho haurà de jugar tot a una carta a la pista dels catalans. Aquell que passi a la final, serà equip d'EBA la pròxima temporada.

El River B va fer un partit de més a menys. El primer quart va acabar 24-20 per als locals, mentre que al descans les diferències eren superiors: 42-35. Amb aquest resultat, però, els andorrans no van saber gestionar la situació. El JAC Sants va començar a guanyar terreny mica en mica i al final del tercer quart la distància ja s'havia reduït a només cinc punts: 56-51. En l'últim quart, el joc de l'equip de David Eudal es va començar a ressentir, potser en sentir la pressió d'un rival que anava a més, mentre que els locals no semblava que trobessin el punt per retornar a la senda bona per acabar de rematar el matx.

Així, l'últim quart va ser visitant (11-15), i el 67-66 deixa les portes obertes a qualsevol cosa en el partit de tornada del pròxim dissabte a Barcelona, al pavelló del JAC Sants.

El River B va tenir com a màxim anotador Rafa Casals, amb 17 punts, que a més va ser el millor valorat amb 29 gràcies als 29 minuts que va ser a la pista, quatre rebots, una assistència i dos taps que va fer.