El Sant Julià perd 2-1 en l'últim partit lluny de casa

ESPLUGUES DE LLOBREGAT

El Sant Julià va caure en l'últim partit a domicili de la Tercera Divisió Nacional que ha estat una prova de foc per a l'equip lauredià. Tot i el 2-1 en contra a casa de l'FS Sport Esplugues i mantenir-se 7è en la classificació sense opcions d'ascens, fins fa poques jornades el conjunt que entrena Talín Puyaltó mantenia vives les possibilitats en una temporada en què aquest no era l'objectiu principal.

El rendiment del conjunt lauredià ha estat a l'alçada, tot lluitant a més contra una plaga de lesions que deixaven el bloc tocat constantment. Amb tot, sumen 39 punts amb 12 victòries i 3 empats en 27 partits disputats. El passat dissabte, a Esplugues de Llobregat, va caure 2-1 contra els catalans, que es van avançar en el minut 2 i en el 14, i tot i que Jorge Dias va retallar distàncies abans del descans (minut 16), ja no hi va haver més gols ni el que restava de primera part ni en la represa.