Gran inici per acabar fent el pitjor partit de la fase

• Andorra aguanta mitja hora però acaba golejada per 0-5 davant una Eslovènia que va jugar a mig gas
I.MOURE

La selecció sub-21 va fer mèrits per endur-se ahir una golejada per 0-5 davant una Eslovènia que tampoc va merèixer tant premi. Segons Justo Ruiz i qualsevol que hagués vist el partit, va ser el pitjor de la tricolor en aquesta fase de classificació, tot i que a l'inici semblava tot just el contrari.

Perquè els de Justo van sortir d'inici a pressionar, amb una defensa ben endreçada, línies juntes i moltes ganes. Fins i tot va arribar a inquietar en un parell d'accions en el primer quart d'hora amb Sebas Bertran i Leo Alves com a finalitzadors.

Eslovènia no s'hi trobava... Fins que al minut 27 es va trobar amb un regal de Jordi Rodríguez a la sortida d'un córner. El meta tricolor no va blocar la pilota al primer pal i darrera d'ell hi havia Dobrovoljc per marcar a plaer.

De cop i volta Andorra va deixar de ser la que era. Més apàtica, sense ordre, desorientada. Vuit minuts més tard, al 37, una mala passada d'Èric en la pròpia àrea la va aprofitar Jelenic per regalar-li el 0-2 en safata de plata a Bratanovic i al 41 va arribar un altre servei de cantonada i aquesta va ser Trajkovski el que va marcar el 0-3.

En la segona part Andorra ni va xutar a porteria, enfonsada psicològicament. Perquè als 6 minuts de la represa e lateral Klinar va centrar des de la dreta i de nou Bratanovic, tot sol, va rematar de cap per fer el quart i poc després Eric Lopes va ser expulsat en veure la segona groga.

Fins el final, Eslovènia va gaudir de diverses ocasions per ampliar la diferència, però tampoc és que s'apliqués gaire amb el partit resolt. Només va poder marcar de penal materialitzat per Jelenic al 87. L'àrbitre ni tan sols va aplicar el temps de descompte. Al 45 i pocs segons, tots a la caseta amb el seleccionador indignat: «Els jugadors han d'assumir responsabilitat i disciplina. Sinó buscarem joves que lluitin i es sacrifiquin per la samarreta de la selecció».