PUBLICITAT

Saboya i Camp posen bona nota al seu viatge institucional a la Xina

  • Consideren «molt positius» els contactes econòmics i turístics
EL PERIÒDIC
BEIJING

Periodic
Foto: SFGA

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, es va mostrar satisfet pels contactes realitzats en la visita oficial a la Xina que es va tancar ahir, un viatge emmarcat en la commemoració del 20è aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques. Tant ell com el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, van considerat com a molt positius els contactes al més alt nivell polític, així com les trobades amb organismes de promoció econòmica i operadors turístics.

Saboya va valorar de manera especial la trobada el passat dimecres amb el seu homòleg, Wang Yi, a Beijing, en què es van tractar temes bilaterals i multilaterals de mutu interès. El ministre de Relacions Exteriors xinès, per la seva banda, va qualificar d'èxit la reunió, que va servir per confirmar l'interès de les dues parts en col·laborar en els fòrums multilaterals i iniciar la cooperació a nivell turístic.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, va considerar els contactes institucionals i amb els operadors turístics com «un primer pas» per posicionar-se en un gran mercat. Camp, que va viatjar acompanyat del director d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va apel·lar a la importància d'obrir portes tant a nivell institucional com amb els principals operadors, i permetre posteriorment establir acords de cooperació per atraure visitants d'aquest país asiàtic.

El tram final del viatge es va desenvolupar a la ciutat de Shanghai i va tenir igualment una vessant institucional amb les trobades amb el vicealcalde de la ciutat, així com una vessant més econòmica i que va incloure una presentació al Consell xinès per al Foment del Comerç Exterior de Shanghai, a més de trobades amb representants d'empreses del sector turístic i operadors. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT