PUBLICITAT

El comú redueix l'endeutament un 11,2%, situant-lo als 17,1 milions

  • La carretera de l'Aldosa quedarà tallada dos mesos a partir de dilluns
C. G.
LA MASSANA

Periodic
Foto:

El Comú de la Massana ha tancat el primer trimestre de l'any amb un superàvit de 857.147 euros, segons va informar ahir el conseller de Finances, Miquel Llongueras. S'han executat el 19% de les despeses, mentre que s'han liquidat el 26% dels ingressos previstos inicialment. També destaca, dels resultats pressupostaris, la reducció de l'11,2% de la xifra total d'endeutament, que ha passat dels 19,3 milions d'euros de principi d'any, als 17,1 milions. Destaquen els 1,9 milions d'euros eixugats a EMAP.

Llongueres va voler ressaltar la disminució de les despeses corrents, un 2,4% menys que en el mateix període de l'exercici anterior. Per la seva part, l'oposició no va voler entrar en valoracions perquè «encara és molt d'hora», va manifestar Robert Albós. Es van mostrar absolutament convençuts que la corporació complirà un pressupost de superàvit, tenint en compte que «no s'estan fent inversions» a la parròquia.

Tancament de la carretera / D'altra banda, i aprofitant la sessió del Consell de Comú, el cònsol David Baró va informar del tancament de la carretera de l'Aldosa dilluns vinent, i durant els propers dos mesos. S'havia previst iniciar les obres fa unes setmanes, però finalment s'ha posposat fins al 2 de juny, fet que també ha anat bé tenint en compte el tall de la CG3 per la caiguda de rocs.

Les obres consistiran en l'eixamplament de la carretera a la sortida de l'Aldosa, on també s'hi habilitarà una voravia perquè els ciutadans puguin accedir sense perill al camí de les Gravades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT