PUBLICITAT

Andorra rep una Eslovènia «de toc exquisit i veloç en la finalització»

  • Justo Ruiz arriba a la cita amb un equip ple de cares noves però «amb ganes i idees clares»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors d'Andorra fan carrera contínua sota la pluja, ahir Foto: sílvia casals / faf

La selecció sub-21 rep avui Eslovènia (17.00 hores, Comunal) en el vuitè partit del grup 2, corresponent al Campionat Europeu 2013-2015. Un partit que donarà per acabada la campanya actual, ja que la següent cita oficial per al combinat que dirigeix Justo Ruiz no serà fins el 3 de setembre.

Andorra arriba a la cita última i amb un punt, aconseguit a Estònia (1-1) fa gairebé un any. Avui té una altra oportunitat de puntuar, davant una Eslovènia que té el mateix bagatge. Malgrat tot, el seleccionador va alertar que aquest equip no té res a veure amb Estònia: «Sempre sortim a guanyar o empatar però davant tindrem un rival molt superior al que diuen les xifres. Té un tracte de pilota exquisit i molta velocitat en la finalització», va alertar.

Justo va descartar dimecres a la nit 14 jugadors i s'ha quedat amb una llista de 18 entre els quals destaca la inclusió de Pousa, Leo Alves o Xavi Vieira, tres debutants com són Claudi Bové, Albert Reyes i Aaron Sánchez, i absències de pes com la dels lesionats Moisés San Nicolás i Xus Rubio, a més de Cristian Sánchez o Álvaro Guevara, que viuen fora d'Andorra i no tenen equip.

«Tinc un equip ple de cares noves. Molt jove, però amb moltes ganes i les idees clares», va indicar el seleccionador. «Davant un rival tan perillós si et guanya l'esquena buscarem d'inici trobar-nos còmodes en defensa, ajuntar les línies i a poc a poc fer alguna cosa amb la pilota si ens deixen. Robar i a la contra», va manifestar sobre la tàctica que presentarà Andorra aquesta tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT