PUBLICITAT

Deu equips buscaran una plaça per la final de la Danone Nations Cup

  • Els partits de la fase andorrana es disputaran a Aixovall entre avui i el diumenge
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FAF

Aixovall acollirà entre avui i diumenge la fase andorrana de la prestigiosa Danone Nations Cup, coneguda també com el Mundial de futbol aleví que juguen nens i nenes menors de 12 anys que compta amb el suport de la FIFA, de la mà de les federacions i els ministeris d'Educació i Esport.

Andorra té la seva plaça representativa en la zona espanyola i té com a recompensa que el campió d'aquest torneig es classifica per a la final nacional, que es disputarà a l'Estadi Cornellà-El Prat els pròxims 20, 21 i 22 de juny.

Avui es disputar la lligueta regular, desglossada en tres grups: l'A té en competició al CE Sant Julià, FS la Massana i Comú d'Escaldes B; al B estan enquadrats l'FC Encamp, UE Engordany i FC Ordino; i al C el Comú d'Escaldes A, FC Santa Coloma i FC Lusitans.

Els campions de cada grup es classifiquen per a la fase final de diumenge. En les semifinals es trobaran amb l'Enfaf Andorra, equip que es guanya aquest dret com a campió de la darrera edició. El campió, com s'gha dit, jugarà la fase final nacional. El segon, tercer i quart obtindran una plaça per jugar la fase regional Norest-Aragó, el 15 de juny a Villanueva de Gállego (Saragossa).

La fase andorrana és la sisena de les vuit finals regionals que s'estan duent a terme a Madrid, Galícia, València, Catalunya, País Basc, Andalusia i Aragó. Ara per ara hi ha vuit equips classificats per a la final: Tenerife, Deportivo Alcalá de Henares, Celta de vigo, Vila-real, Llevant, Espanyol, Cornellà i Aluvión. El campió d'Espanya serà el representant en la Final Mundial del torneig, que es disputarà a Brasil al novembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT