PUBLICITAT

Andorra i la Xina «augmentaran el turisme bilateral» i la cooperació

  • El Principat «respecta els interessos xinesos», destaca Wang Yi
EL PERIÒDIC
PEQUÍN

Periodic
Dos turistes xinesos a la capital Foto: TONY LARA

El ministre xinès d'Afers Estrangers, Wang Yi , va rebre ahir a Pequín al seu homòleg andorrà , Gilbert Saboya, amb qui va acordar augmentar «la cooperació per expandir el turisme bilateral i la coordinació en assumptes internacionals».

Wang va manifestar també que les relacions bilaterals s'han desenvolupat «de manera equilibrada» des que tots dos van establir llaços diplomàtics el 1973, segons va publicar l'agència oficial Xinhua .

A més, el ministre va assegurar que la Xina i Andorra «respecten els interessos i preocupacions de cadascú», i que la seva relació demostra que és possible la bona entesa entre «un país gran i un de petit».

Per la seva banda, Saboya va dir que Andorra dóna «gran importància a la relació bilateral amb la Xina i que celebra la tradicional amistat dels seus dos pobles», així com va remarcar la seva voluntat d'enfortir la cooperació en àrees com el turisme i els esports amb el gegant asiàtic .

20 anys de relacions / Saboya es troba de viatge oficial a la Xina durant tota la setmana, a invitació de Wang Yi. S'hi ha desplaçat una delegació encapçalada pel propi Saboya i també pel ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp. El viatge s'emmarca en el 20è aniversari de l'establiment de les relacions diplomàtiques entre els dos països. L'objectiu del Govern andorrà és donar a conèixer el país, tant des del punt de vista econòmic com des del punt de vista turístic i empresarial. També s'estan establint contactes amb les principals agències estatals, operadors turístics i empreses relacionades amb el sector turístic xinès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT