PUBLICITAT

Un nou abonament T-10 connectarà Lleida amb l'Alt Urgell

  • Serà vigent diumenge i permetrà fer 10 viatges en 120 dies
EL PERIÒDIC
LLEIDA

El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en marxa aquest diumengun nou abonament multiviatge T-10/120 per tal de promoure l'ús del transport públic en les comunicacions entre Lleida i la Vall d'Aran i l'Alt Urgell. El nou títol de transport suposarà un estalvi que pot superar el 50% del preu del bitllet actual en els trajectes de la línia d'autobús interurbana de l'Alsina Graells. L'actuació, que és un pas previ al desplegament del sistema tarifari integrat, vol millorar la competitivitat del transport púbic i dotar d'una xarxa eficient per fomentar-ne l'ús. Es podran fer 10 viatges en 120 dies, a vuit euros el trajecte, és a dir que l'abonament costarà 80 euros.

L'abonament es pot adquirir a les estacions d'autobusos de Lleida, Vielha i la Seu d'Urgell. A mode de comparació, actualment, el trajecte entre la Seu d'Urgell i Lleida costa 19,25 euros (34,74 anada i tornada). I entre Vielha i Lleida, costa ara 13,71 euros (24,67 anada i tornada). En tots dos casos ara valdrà vuit euros el trajecte.

El títol de transport T10/120 és multipersonal i per tant el poden utilitzar els membres d'una mateixa família o un grup d'usuaris per fer els seus desplaçaments de forma conjunta. Aquest títol de transport utilitza la tecnologia de validació sense contacte, es pot recarregar a bord dels propis autobusos.

A tot el Pirineu / La targeta T-10/120 està estesa a tot el Pirineu lleidatà, així com a bona part de les comarques centrals. Ja està implantada en els trajecte entre Barcelona i el Berguedà, l'Alt Urgell, el Solsonès, la Cerdanya, Val d'Aran, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT