PUBLICITAT

El Sant Julià vol renovar Talín per a la campanya del 20è aniversari

  • L'entrenador també està disposat a seguir a la banqueta després d'un any de consolidació a Tercera
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Talín -amb el dit a dalt- dóna instruccions als seus jugadors en un partit d'aquest curs a Sant Julià. Foto: CESJ

Falten encara dues jornades perquè acabi la lliga a la Tercera Divisió espanyola de futbol sala i el CE Sant Julià ja té els deures fets. L'objectiu de la permanència al grup 2 està sobradament aconseguit i, tot i que ara tampoc té opcions d'ascendir, l'equip lauredià acabarà en la part alta. Com a mínim, setè com va ara; com a màxim, cinquè.

«Ha estat un gran any, ens hem consolidat en la categoria i no volem tocar res. El projecte de la pròxima temporada passarà principalment per la renovació de Talín Puyaltó. Aquesta és la intenció de la directiva», va indicar ahir el president del club, Ramón Ibars, Xarli.

El tècnic, de la seva banda, també està disposat a continuar a la banqueta d'un CE Sant Julià que va néixer al juny del 1995 i que la pròxima campanya viurà el seu vintè aniversari. «Hem de parlar encara, però per part meva m'agradaria seguir al capdavant d'aquest projecte. Sempre penso que es pot millorar però malgrat les lesions ha estat un bon any per a l'equip sènior». Del futur, Talín també va deixar clar que l'objectiu serà millorar el resultat d'aquest any, tot i que la directiva li tornarà a exigir la permanència: «Sé què pensa la directiva d'això però la pressió ens la posem nosaltres i qui sap si muntem un bon equip podem fixar-nos objectius més ambiciosos».

NO S'ESPERA CAP RETIRADA / El dissabte vinent, ja amb 19 anys de vida, el conjunt lauredià visitarà la pista de l'Sport Esplugues –un altre rival de la zona alta sense objectius– i el 7 de juny finalitzarà la lliga i s'acomiadarà de l'afició a casa davant el Balaguer. En principi no s'espera cap homenatge: «Que jo sàpiga no hi ha cap retirada. És més, per a l'any vinent la idea és mantenir la columna vertebral», va avançar Talín.

Així doncs no hi ha motius per pensar que els Jorge i Nuno Días, Nacho Llamas, Barbosa, Aitor, Férriz, Jonathan i demès deixaran l'equip aquest estiu si no és petició expressa de Talín. Continuaran aquests i es complementarà el primer equip amb l'ascens d'algun jugador de la base a més d'alguna possible incorporació procedent de la Lliga Nacional, tal i com va exposar Xarli: «Som amateurs i no paguem als jugadors, per tant no ens podem permetre fitxar gent de fora del país. Tenim uns 475 nanos en totes les categories inferiors i aquesta és la força del nostre club. A més hi ha la Lliga Nacional com a aparador principal per poder fitxar. No mirarem més enllà».

SENSE SUBVENCIÓ DEL GOVERN / Cal recordar que el Sant Julià no rep cap ajut del Govern, des que el desaparescut FC Andorra de futbol sala va crear l'equip juvenil. «Vivim gràcies al Comú», va remarcar un Xarli crític amb l'Executiu. «Al Govern no hi ha interès esportiu per aquest equip, ens ho ha demostrat diverses vegades amb fets. Sabem que amb aquest ajut podríem donar un pas endavant esportivament i mirar a les categories superiors, però això tampoc no és prioritari a dia d'avui. No tenim cap intenció de demanar subvenció per a la pròxima temporada, principalment perquè sabem que no ens la donaran».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT