Cardelús marca temps de la part alta a Motorland en les sessions

• L'andorrà, amb els pneumàtics desgastats, fa un millor temps que l'hauria situat quart al 2013
ALCANYÍS

Xavi Cardelús i l'equip va destacar ahir en la jornada d'entrenaments al circuit aragonès de MotorLand, situant-se entre els més ràpids de la categoria Moto3.

L'andorrà va fer en la seva volta ràpida un registre de 2min 2,2s que l'hauria situat a la quarta posició de la graella de sortida de la cursa de l'any passat al FIM CEV Repsol. Cardelús va aconseguir aquesta marca al final d'una de les tandes en la qual els pneumàtics estaven força malmesos. Quan el pilot de BST-Cardelús Racing va muntar a la seva KTM les gomes noves que l'haurien ajudat a millorar els seus temps, la pluja va fer acte de presència i va obligar a què la jornada d'entrenaments acabés abans d'hora.

El balanç d'aquest entrenaments, previs a la tercera prova del campionat que es disputarà el 8 de juny, és molt positiu i permet preveure que l'andorrà serà un dels protagonistes de la cursa.

Almenys això s'intueix de la valoració que va fer després de la jornada d'ahir: «Aquest és un circuit al qual sempre m'he trobat molt a gust i avui [per ahir] ho hem pogut tornar a comprovar. He rodat realment ràpid i li he pogut extreure tot el rendiment a la KTM. La mostra més clara és que he aconseguit els meus millors temps amb el neumàtics gastats, però, evidentment, la classificació no era rellevant. El més important era fer una bona feina de preparació de cara a la carrera. Fins ara, m'he quedat a una sola posició d'entrar al top ten al FIM CEV Repsol de Moto3, però espero aconseguir-ho a Motorland».